Mikkelin teatterissa vuonna 2023 yli 30 000 katsojaa!

Mikkelin Teatteri iloitsee menestyksekkäästä vuodesta 2023, kun yhteensä 30 358 katsojaa nautti monipuolisesta tarjonnasta. Teatterin oma tuotanto houkutteli kauden aikana 27 796 katsojaa ja vierailuesityksistä nautti 2 562 katsojaa. Vuoden aikana Mikkelin Teatterissa esitettiin yhteensä 162 upeaa esitystä.

Suuren suosion saavutti kesällä 2023 Naisvuori-näyttämöllä esitetty ”Badding – Rauli elää!”, joka keräsi yhteensä vaikuttavat 11 832 katsojaa. Syksyllä valokeilaan nousi Diktaattori, joka osoittautui yleisömenestykseksi täyttäen näyttämön 86 prosentin täyttöasteella. Diktaattori jatkaa vahvasti ohjelmistossa myös kevätkauden 2024 ajan.

Hallintojohtaja Jaana Aholainen kertoo, että ”Vuoden varrella jouduimme valitettavasti perumaan yhteensä 16 esitystä. Kiitos ymmärtäväisen yleisömme, saavutimme silti merkittävän 30 000 katsojan virstanpylvään. Syksyllä ohjelmistoon tulleet – Tatun ja Patun Suomi, Päivällisvieras ja Diktaattori – ylittivät kaikki odotukset, rikkoen budjetoidut katsojamäärät ja tarjoten unohtumattomia hetkiä teatterielämysten parissa.”

Mikkelin Teatteri kiittää lämpimästi kaikkia katsojiaan ja iloitsee siitä, että teatteri on ollut paikka, jossa yleisö on saanut nauttia monipuolisesta ja korkeatasoisesta esittävän taiteen tarjonnasta. Tulevaisuudessa odotamme innolla uusia upeita tuotantoja ja yhteisiä hetkiä teatterielämyksien parissa.