SAAVUTETTAVUUSSELOSTE

Mikkelin Teatterin verkkosivuston saavutettavuusseloste

Mikkelin Teatterin ylläpitämää mikkelinteatteri.fi-sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu 24.8.2020. Sivuston saavutettavuuden on arvioinut Mikkelin Teatteri yhteistyössä sivuston teknisen toimittajan kanssa.

Mikkelinteatteri.fi-sivuston saavutettavuuden tila

Mikkelinteatteri.fi-sivusto täyttää suurelta osin lain edellyttämät vaatimukset. Puutteet ja korjauskohteet on lueteltu alla.

Ei-saavutettava sisältö

Merkittävimmät puutteet ovat videoiden (trailereiden) saavutettavuudessa. Jotta videot olisivat saavutettavia, niissä tulisi olla tekstitys tai äänilähetyksen tekstivastine.

Olemme laatineet suunnitelman ja aikataulun, joiden mukaisesti muutamme keskeiset asiointiin tarvittavat videot sekä tarvittavat liitetiedostot saavutettaviksi. Lisäksi koulutamme henkilöstöä tuottamaan sisältöä saavutettavasti ja seuraamme sivuston saavutettavuuden tilaa jatkuvasti.

Jos haluat tiedot saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä info@mikkelinteatteri.fi.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Vastaamme palautteeseesi 14 päivän sisällä.

Sinulla on oikeus perustellusta syystä saada saavutettavassa muodossa tiedot, jotka tarvitset etujesi, oikeuksiesi tai velvollisuuksiesi selvittämiseksi tai toteuttamiseksi. Jos et saa näitä tietoja verkkopalvelustamme saavutettavassa muodossa, voit tehdä pyynnön lähettämällä sähköpostin alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Vastaamme pyyntöösi 14 päivän sisällä. Jos pyyntö koskee laajaa sisältöä, voimme jatkaa vastausaikaa enintään kahdella viikolla. Ilmoitamme sinulle, jos vastausaikaa jatketaan. Jos emme toimita tietoja saavutettavassa muodossa, laadimme sinulle siitä kirjallisen perustellun todistuksen.

Sähköposti: info@mikkelinteatteri.fi

Saavutettavuuskantelun ja -selvityspyynnön tekeminen

Jos huomaat sivustollamme saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä selvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten noudattamista Suomessa. Etelä-Suomen aluehallintoviraston yhteystiedot

Sinulla on oikeus tehdä saavutettavuuskantelu Etelä-Suomen aluehallintovirastolle, jos emme noudata digitaalisten palveluiden tarjoamisesta annetussa laissa säädettyjä vaatimuksia ja velvollisuuksia. Ohjeet kantelun tekemiseksi