Vierailu: New York Suite

ENSI-ILTA

20.12.2024

LIPUT

39 €

GENRE

Vierailu
OSTA LIPUT TILAA TARJOILUT

New York Suite on raami ja yhteinen nimittäjä lukemattomille unelmille. Tanssilla ja tarinoilla höystetty konserttielämys kertoo tekijöidensä tavoittelusta tähtiin ja takaisin. Yhteinen kohtauspinta löytyy improvisaatiosta.  

Teoksen sävellykset ovat kansainvälisesti noteeratun sähköbasisti Timo Hirvosen uuteen levytykseen perustuvaa materiaalia, jota on äänitetty New Yorkissa ja Helsingissä vuonna 2023. Improvisaatioon osallistuvat tanssija Inka Tiitinen (HDC) sekä suomalainen legenda Tuure Kilpeläinen, joka kuljettaa teosta puheen, runouden ja laulun keinoin.  

Jazzmaailman supertähdet Randy Brecker (Brecker Brothers) ja kitaristi Chico Pinheiro ovat alan maalmanlaajuisesti seuratuimpia artisteja. Rumpalitähti Rafael Barata; “poika varjoisilta kujilta”, tuo katujen samban teoksiin. Pianisti Holger Marjamaa (Yamaha Recording Artist) on tämän hetken kysytyimpiä kosketinsoittajia maailmassa. Perkussioita sekä syntetisaattoreita soittaa multilahjakkuus, tuorein unelmien jahtaaja Mikko Antila.

On käsittämättömän hieno tilaisuus tulla esille säveltäjänä ja muusikkkona tässä seurueessa. Randy Brecker on minulle mentori ja esikuva, on kunnia saada hänet mukaan unelmaani!” Timo Hirvonen kertoo. 

Tämä Suomi-New York -superkattaus on unohtumaton konserttielämys! 

New York Suite- ensemble
Timo Hirvonen, compositions, bass
Randy Brecker, trumpet (USA)
Chico Pinheiro, guitar (BRA)
Holger Marjamaa, (EST) piano
Mikko Antila, Moog One, percussion
Rafael Barata, drums (BRA)
Tuure Kilpeläinen, spoken word, voc
Inka Tiitinen, dancer
Anssi Vättö, technician 

Myynnissä myös Dinner & Show paketit yhteistyössä Frans & Michellen kanssa.